Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or capitalpartners@somerset.nl
08/05/2019

Webwinkel fonQ neemt nieuw distributiecentrum in gebruik

OISTERWIJK, 8 MEI 2019 – Somerset Capital Partners heeft op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht een nieuw distributiecentrum aan webwinkel fonQ opgeleverd. Hiermee brengt fonQ al haar logistieke activiteiten onder één dak. Jan-Noud Hutten (COO): “We zijn erg blij met dit nieuwe pand, dat ons ongetwijfeld uitstekend gaat faciliteren in onze ambities”.

Het pand aan de Reactorweg 53 is opvallend zichtbaar vanaf de A2. Jan-Noud Hutten: “Deze locatie is een fantastische plek voor nationale distributie. We zijn erg trots dat we dit samen met Somerset Capital Partners hebben kunnen realiseren”.

Het distributiecentrum is ontwikkeld op een kavel van bijna 3,5 hectare. Het ontwerp is van Mulderblauw Architecten, hoofdaannemer is Wouters Schijndel. Uitgangspunt voor het ontwerp en de realisatie is een BREEAM Excellent certificering. Somerset voerde al eerder op Lage Weide soortgelijke herontwikkelingen uit. Ook de DC’s van Kuehne + Nagel en Picnic zijn ontwikkelingen van Somerset Capital Partners.