Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or capitalpartners@somerset.nl
11/12/2018

Vacature : Financieel administratief medewerker

Ben jij nauwkeurig, goed met cijfers en past het voeren van administraties helemaal bij jou? Dan hebben wij een interessante functie beschikbaar ter versterking van ons jonge team.

Door sterke groei zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. Je maakt onderdeel uit van het Finance team en ondersteunt dit team bij alle werkzaamheden omtrent de financiële administratie. Kom jij ons helpen verdere groei mogelijk te maken?

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie van onze vastgoed BV’s. Je werkt in een jong en gedreven Finance team waarin open communicatie, teamwork en kwaliteit centraal staan. Als financieel administratief medewerker voel je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de administraties, je bent kritisch, accuraat en werkt gestructureerd. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden werk je dagelijks met applicaties als Microsoft Excel en Exact Online.

EEN GREEP UIT JOUW WERKZAAMHEDEN:

Verzorgen van de crediteurenadministratie (inkooporders en inkoopfacturen)

Voorbereiden en verwerken van betalingen

Uitvoeren van bankboekingen

Opmaken van (huur-)facturen en bewaking van de debiteurenposities

Digitaal archiveren financiële stukken

Beheer rekeningcourantposities en leningen

Beheer klanten- en leveranciersgegevens

Voorbereiden jaarrekeningdossiers

Uitvoeren van (ad-hoc) rapportages/analyses en desgewenst ondersteuning bieden bij financiële vraagstukken

FUNCTIEVEREISTEN

Afgeronde financieel/administratieve HBO-opleiding

0-5 jaar financieel administratieve werkervaring met veel ervaring met Excel en het voeren van financiële administraties

Je werkt gestructureerd en hebt een voorliefde voor administratie

Binnen je vakgebied wil je de ‘best in class’ zijn. Je bent flexibel, hands-on en je houdt ervan om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie.

Je bent accuraat, resultaatgericht, proactief en werkt zelfstandig

Je bent enthousiast, energiek en hebt een positieve instelling

Je bent bedreven in Microsoft Excel en Word

Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Kennis van boekhouding/administratie is een must, fiscale kennis is een pre.

Ervaring met Exact Online is een pre

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Somerset Capital Partners biedt jou een veelzijdige rol in een jong team met enthousiaste collega’s op ons kantoor in Oisterwijk. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen. Wij gaan voor langdurige relaties, bij goede prestaties is een vast contract bij ons de standaard. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en heeft een ondernemende en prettige werksfeer.

INTERESSE?

Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Een goede motivatie waarom je deze positie bij Somerset Capital Partners ambieert, is tevens een reden om je uit te nodigen. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We zien je sollicitatie graag tegemoet! E-mail: vacature@somerset.nl
Contactpersoon: Rob van den Berge, 013 529 30 50