Persoonlijk kennismaken? +31 (0)13 - 529 30 50 of capitalpartners@somerset.nl
24/10/2018

Vacature : Development Manager

Somerset Capital Partners groeit en vanwege deze uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar een Development Manager. In deze rol draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de projectontwikkeling en realisatie van 1 of meerdere van onze vastgoedprojecten.

Somerset Capital Partners:

Groeiambities realiseren is grenzen verleggen. Waarde creëren is topsport. Keihard werken. Focus. Je ergens in vastbijten en niet meer loslaten. Maar ook: de juiste kennis om je heen verzamelen. En snel beslissingen kunnen, durven en willen nemen. Tijd wordt in onze wereld vaak als uitdaging gezien. Wij laten ‘m juist voor ons werken.
Als investeerder in vastgoed, private equity en de wereldwijde financiële markten gaan wij voor de top. En voor niets minder. Somerset is in heel Nederland actief als ontwikkelaar van en belegger in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed. Daarbij wordt nauw samengewerkt met bouwondernemingen, architecten, BOG-makelaars, investeerders, vastgoedbeheerders, banken en overheden. Als ontwikkelaar focust Somerset zich op omvangrijke, complexe projecten op A-locaties.

Functieomschrijving:

Onze ideale kandidaat is iemand met een achtergrond in engineering met daarnaast minimaal 5 jaar ervaring als development manager in nieuwbouwprojecten in zowel logistiek als bedrijfsmatig vastgoed. We zijn op zoek naar iemand die deadlines en budget respecteert en projecten kwalitatief hoog oplevert.

Een greep uit je werkzaamheden:

• Je draagt de volledige verantwoordelijkheid van de ontwikkeling en opvolging van (logistieke) projectontwikkeling. Vanaf de start ben je nauw betrokken bij de klant en geef je deze technisch advies (onderzoek van de site, due diligence, contract negociaties en vergunningen).
• Grond acquisitie (greenfield/ brownfield) / due diligence (technisch en milieu), herzonering, infrastructuur werken en nutsvoorzieningen.
• Voorbereiding van alle technische documenten en kostenraming. Je zal technisch advies geven aan onze klanten en samen met hen bekijken wat haalbaar is.
• Voorbereiding van alle vergunningen die nodig zijn voor de ontwikkeling van het project en alle onderhandelingen met de overheden
Opstellen van tenders en onderhandelen van contracten met leveranciers.
• Opvolging van het project tijdens de executiefase (kwaliteit, timing, controle, risico’s).
• Technisch support geven aan de transactions en assetmanagement teams indien nodig.

Profiel:

• Afgeronde Master Technische Bouwkunde of gelijkwaardig;
• Minimaal 5 jaar ervaring binnen het managen van bouwprojecten;
• Technische kennis in combinatie met sterke skills in projectmanagement;
• Goede kennis van de Nederlandse wetgeving en markttrends;
• Sterke communicatie
vloeiend in het Nederlands en Engels;
• Gedreven, ambitieus, ondernemend en gewend zelfstandig te werken

Wat bieden wij?

Succesvol topsport bedrijven doe je samen. Ons ambitieuze team is onmisbaar. Transparantie kenmerkt onze werkwijze. Geen dubbele agenda’s. Samen de strategie bepalen en recht op het doel afgaan. De lat leggen we daarbij hoog. We anticiperen graag op hoge interne en externe rendementseisen. Dat vertaalt zich naar een leuke, afwisselende baan met een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een moderne werkomgeving met ruime mogelijkheden om flexibel te werken. Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Omdat wij je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden kun je gebruik maken van ruime opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Voor meer informatie en achtergrond over deze vacature kun je een email sturen naar vacature@somerset.nl. Alle reacties zullen discreet worden behandeld.