Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or capitalpartners@somerset.nl
12/09/2019

THE RISE; nieuw kantoorconcept in voormalige Interpolis torens Tilburg

OISTERWIJK, 12 september 2019 – Somerset Capital Partners introduceert in de voormalige Interpolis torens in Tilburg het kantoorconcept The Rise. Hier wordt een ideale (werk)omgeving gecreëerd, baanbrekend in corporate hospitality. Gemeenschap, creativiteit en service ligt in het hart van het concept. The Rise is erop gericht mensen, zowel professioneel als persoonlijk de top te laten bereiken.

Boas Schraven, development manager, Somerset Capital Partners:
“Vanaf Q1 2020 opent The Rise haar deuren. Naast de reguliere kantoorfunctie vanaf 400 m2, kun je hier ook terecht voor het flexwerken. We gaan het beste in mensen naar boven halen: “We create a climate to perform.”
De vergaderfaciliteiten zijn uitgerust voor groepen van 10 tot 75 personen. Daarnaast hebben we ook multifunctionele (vergader-)ruimtes zoals de brainstorm-cave en diverse living-rooms. Hier kom je tot creatieve inzichten of vergader je pretentieloos alsof je thuis zit.
In de barista-bar annex branderij, branden we onze eigen koffie samen met de experts van Locals Tilburg. Het restaurant, geopend voor ontbijt en lunch, focust zich op vers en voedzaam met wereldwijde invloeden. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam hebben we een volledig uitgeruste gym van 350 m2 en een klim-boulder.
Verwacht ook DoMiBo’s met een twist in onze bar.
Wij nodigen externen van harte uit om ook gebruik te maken van onze gemeenschap en uitgebreide faciliteiten.”

Philip Bogaerts, ontwerper en eigenaar, Bogaerts Label:
“Van oorsprong zijn deze panden uitgerust met stijlvolle en kostbare materialen, meubels en installaties. De akoestiek en ruimte-beleving is hier buitengewoon, een goede basis dus om op verder te borduren.
Planten spelen een centrale rol in het concept. We gaan binnen een weelderige biotoop creëren. We willen de natuur van buiten naar binnen halen. De tuinen rondom het gebouw liggen namelijk hoger dan de begane grond. Het idee is het nieuwe ontwerp in harmonie over het oude kantoor heen te laten groeien. We hergebruiken waar mogelijk de oorspronkelijke materialen en inventaris. Circulariteit is zinvol, inspirerend en kan simpelweg mooi zijn.”

The Rise bevindt zich op bedrijventerrein ’T Laar direct aan afslag 11 van de Rijksweg A58. Wekelijks passeren 200.000 voertuigen deze zichtlocatie. Het is een zeer goed bereikbare plek met de auto. De torens, met een oppervlakte van totaal 11.000 m², beschikken over meer dan 350 parkeerplaatsen.
Het heeft 2 ruime terrassen en meer natuur en ruimte ligt in de directe omgeving. The Rise heeft een eigen bushalte en ligt op 10 minuten fietsen van het centrum en het station van Tilburg.
De torens, 12 en 10 verdiepingen hoog, zijn verbonden via een gedeelde begane grond waar zich alle faciliteiten bevinden. Elke toren beschikt over 3 ruime liften.