Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or capitalpartners@somerset.nl
19/10/2020

Somerset Capital Partners voegt partners Prins Heerlijk en Locals toe aan kantoorconcept The Rise in Tilburg

Begin oktober vond er een bescheiden tekenmoment plaats bij The Rise in Tilburg. Twee uitzonderlijke lokale bedrijven verbonden hiermee officieel hun naam aan dit nieuwe kantoren-concept.

Prins Heerlijk is een gerenommeerd werk- en leerbedrijf voor jongeren met afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. In The Rise dragen zij zorg voor het bedrijfsrestaurant, keuken, receptie, vergaderzalen en algemene facilitaire zaken. The Rise vormt zo het startpunt voor hun verdere carrière als volleerde en gediplomeerde horecamedewerkers.

Locals is de enige echte koffiebranderij en ‘specialty barista-bar’ gevestigd in het centrum van Tilburg. Naast deze locatie hebben zij zich nu ook gevestigd met een heuse branderij en bar in The Rise waar zij de speciale “Dark Rise” koffieblend vers branden voor de huurders van The Rise. Het ambacht van koffiebranden is volledig zichtbaar vanwege de enorme glazen pui.

“Onderlinge samenwerking tussen Prins Heerlijk en Locals maakt dat je hier de meest gastvrije mensen tegenkomt die je de beste koffie van de stad laten proeven.” Aldus enkele huurders van The Rise. The Rise is een kantoor dat voelt als een high-end hotel. De gehele atmosfeer is doordacht om alle werknemers van de aanwezige bedrijven dag na dag geestelijk en lichamelijk naar de top te brengen. Up We Go!

Handtekeningen werden gezet door directeur en oprichter Gief van Schijndel namens Prins Heerlijk, Rachel en Shenol Pishori namens Locals en Boas Schraven als conceptontwikkelaar en projectmanager van Somerset Capital Partners.