Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or [email protected]
07/11/2019

Somerset Capital Partners ontwikkelt E-Fulfilment Center voor Jumbo Supermarkten in Bleiswijk

OISTERWIJK, 07-11-2019 – Somerset Capital Partners gaat het derde E-Fulfilment Center (EFC) voor Jumbo Supermarkten ontwikkelen. Daarvoor is een geschikte locatie gevonden in Bleiswijk (Zuid-Holland). Bleiswijk zal net zoals de bestaande centers van Jumbo Den Bosch en Raalte dienst doen als logistieke hub van waaruit klanten hun online bestelde boodschappen rechtstreeks thuis ontvangen.

De nieuwe faciliteit heeft een omvang van 50.000 vierkante meter en biedt hiermee de ruimte die nodig is om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar het thuisbezorgen van boodschappen. De faciliteit zal bestaan uit een state-of-the-art logistieke hub die aan te passen is aan het steeds sneller groeiende ordervolume van Jumbo Supermarkten en waarmee ook steeds snellere bezorgprocessen kunnen worden gerealiseerd.

Willem Bosman, projectmanager Somerset Capital Partners: “We zijn erg blij dat Jumbo ons heeft gekozen voor deze geweldige logistieke ontwikkeling. Vanuit zowel logistiek als ontwikkelingsperspectief zijn wij trots om zo’n omvangrijk en ambitieus project, dat alle logistieke uitdagingen in zich heeft, te realiseren.” De hele ontwikkeling wordt gebouwd volgens BREEAM kwalificatie ‘OUTSTANDING’, het hoogste 5 sterren BREEAM-duurzaamheidscertificaat.