Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or [email protected]
  • Wat maakt Somerset tot
    Somerset Capital Partners?

    Resultaten om trots op te zijn. Dat vraagt om de expertise en ervaring om keuzes te durven maken. Wij rennen dan ook niet overal achteraan. Integendeel. We zijn juist heel selectief, om er zeker van te zijn dat we voor kwaliteit kiezen. Dat zijn we verplicht aan onze relaties. En aan onszelf. Want als we gezamenlijke doelen hebben, dan kunnen we ons geen vergissingen permitteren. En dat willen we ook niet.

Solide resultaten,
daar gaan we voor

Lange termijn. Ontwikkelen en beleggen. Bedrijfsmatig en logistiek vastgoed. Private equity en financiële markten. Korter kunnen we niet zijn over onze activiteiten. We zijn actief in heel Nederland en houden kantoor in Oisterwijk (NB). Kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit zijn de pijlers onder onze bedrijfsvoering. Onze mentaliteit laat zich het beste kenmerken door teamspirit en volhardendheid. Dat zorgt voor solide resultaten. Jaar op jaar op jaar.

We doen het samen

Succesvol topsport bedrijven, doe je samen. Ons team is onmisbaar. Net als ons netwerk. We maken graag en veelvuldig gebruik van externe expertise. En stellen deze ook beschikbaar aan onze relaties. Die transparantie kenmerkt onze werkwijze. Geen dubbele agenda’s. Geen ja, maar. Samen de strategie bepalen en recht op het doel afgaan. De lat leggen we daarbij hoog. We anticiperen graag op hoge interne en externe rendementseisen. Ambitie noemen we dat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.