Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or capitalpartners@somerset.nl
01/06/2015

Distributiecentrum van 20.000 m² opgeleverd op bedrijventerrein Lage Weide Utrecht.

Somerset leverde deze week een nieuw modern logistiek distributiecentrum op van 20.000 m² op bedrijventerrein Lage Weide te Utrecht. Met een stapelhoogte van meer dan 12 meter, een vloerbelasting van 4.000 kg/m² en loading docks per 725 meter voldoet dit gebouw volledig aan de meest recente eisen die gesteld worden aan hedendaagse logistiek.

Dit BREEAM gecertificeerde distributiecentrum heeft ruim voldoende parkeer- en truckparking. Een ruime mezzanine vloer van circa 3.900 m² met extra hoge vloerbelasting en voldoende volledig gerenoveerde kantoorruimte maakt het plaatje compleet. Het gebouw is op risico gebouwd en is te huren in units vanaf 5.000 m².

Logistiek ontwikkelaar Somerset Real Estate heeft dit distributiecentrum gerealiseerd direct naast het bestaande distributiecentrum van Kuehne + Nagel. Gezien het gebrek aan grootschalig modern logistiek en de aantrekkelijkheid van Utrecht als vestigingsplaats, is de verwachting dat het distributiecentrum snel verhuurd zal zijn. Er worden momenteel verschillende gesprekken gevoerd.