Like to meet us in person? +31 (0)13 - 529 30 50 or capitalpartners@somerset.nl
21/03/2019

Boas Schraven nieuwe Project Manager The Rise bij Somerset Capital Partners

PERSBERICHT

 

OISTERWIJK, 21 maart 2019 – Boas Schraven is onlangs gestart bij investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners. Boas zal zich volledig toeleggen op de ontwikkeling van het nieuwe kantoorconcept The Rise in de voormalige Achmea torens aan de A58 in Tilburg. Deze locatie van 10.500 m2 zal zowel reguliere kantoorverhuur als ook creatief-/flexwerken huisvesten.

Boas Schraven: “The Rise is een totaalconcept dat van deze plek meer zal maken dan alleen twee knappe kantoortorens. Hier hebben we straks de beste lunch en koffie van de stad, een gym en wasserette met daarnaast volop parkeergelegenheid. Het werkelijk speciale is een mix van talentvolle zelfstandigen en bedrijfjes samen met grotere bedrijven en kapitaal. Dit is het ‘nieuwe werken’ zonder compromissen. Een plek waar evenveel geleefd als gewerkt zal worden!”

Boas heeft na zijn studie aan de Hotelschool The Hague (BBA) ervaring opgedaan als hospitality manager in Amsterdam. Zijn ervaring met ‘hospitality concepten’ maakt hem tot de geschikte kandidaat voor dit project. Voedselinnovatie, duurzaamheid, design en budgettering zijn de velden van expertise van deze nieuwe aanwinst van Somerset Capital Partners.